Hur gör jag för att få tryck på mina produkter?

Klicka in på den produkt du önskar köpa och välj antal i hur många dussin exempelvis du önskar köpa. Där kan du välja om du vill bifoga din logotyp, bild eller text. Eller om du hellre vill skriva in den text du önskar tryckt på bollen. Typsnitt finns att välja mellan i raden under ”skriv in din text”. Efter du valt något utav följande alternativ så är du nästan klar. Det enda du behöver göra är att klicka i om det är ett 1-färgstryck eller Fler-färgstryck, som din logotyp, text eller bild har.

Söker du ett typsnitt som inte finns som exempel? Maila oss på info@profilbollen.se om vilket du söker så löser vi det

Har du några andra frågor så är välkommen att maila info@profilbollen.se eller ringa oss på 035-10 76 50.

Om jag vill ha tryck på olika modeller golfbollar? 

Du betalar enbart för ditt tryck en gång. Det vill säga, vill du köpa olika modeller golfbollar så väljer du tryckkostnad på första önskade modellen. Därefter väljer man  =  0kr – inget tryck – På resterande modeller man önskar köpa. Man märker i rutan ”skriv in din text”, = samma tryck på alla bollar. Svårare än så är det inte!

Hur mycket måste jag beställa för att få tryck på mina produkter?

Det minsta du måste beställa för att få tryck är 1 enda av nästan alla modeller golfbollar. När det gäller peggar är det 50st, Greenlagare 25st, Handdukar 25st, presentförpackningar endast 1st

I vilket filformat skall logotypen vara?

För att resultatet skall bli så bra som möjligt skall underlaget vara i EPS, AI eller PDF-format. En EPS-fil är uppbyggd med mjuka linjer, dvs det som är runt, är runt på riktgit. Tex en bild som är tagen med en digitalkamera är uppbyggd med Pixlar, små fyrkanter, dessa små fyrkanter bildar sen en rund linje, denna runda linje som är skapad av pixlarna blir hackig och ger inget bra resultat vid tryckning.

Hur betalar jag?

Företag betalar via faktura 10 dagar.

Privatpersoner betalar genom Klarnas betalningslösning i kassan. Alla kunder genomgår sedvanlig kreditkontroll.

Leveranstid?

Vi är snabbast i Norden på logobollar – 5 dagars leveranstid.